Logowanie



WYSZUKIWANIESzukaj

Przeszukaj:




 
ANKIETAAnkiety
Jak oceniasz naszą stronę:






 
LICZNIKLicznik

Odwiedzin łącznie: 2006681
W tym dzisiaj: 700

Unikalnych odwiedzin: 240204
W tym dzisiaj: 282

W naszej bazie znajduje się:
529 uczelni wyższych
952 wydziałów
1221 instytutów i katedr

 

maturzysty.info » Polityka prywatności

 

Polityka prywatności firmy!

Dane

Jakie dane o tobie zbieramy?

Dane zbierane podczas rejestracji:

Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego portalu będziesz musiał się zarejestrować.
Podczas rejestracji zapytamy Cię o niektóre dane osobowe, będą one niezbędne nam do przeprowadzenia konkursu oraz logowania do strony. Dane te są najczęściej zbierane za pomocą formularzy.

Dane osobowe są gromadzone w celu prawidłowego funkcjonowania serwisów, których właścicielem jest Wydawnictwo MarGraf.

Na stronie można też znaleźć jawne dane osobowe. Są to wszelkie dane wprowadzane przez użytkowników, publikowane na forach, komentarzach za które firma nie ponosi odpowiedzialności.

Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, data rejestracji.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

W jaki sposób wykorzystywane są dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali ani udostępniali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie aby umożliwić Ci zalogowanie się do naszego systemu oraz do celów marketingowych. Rejestracja jest obowiązkowa jeżeli chcesz wziąć udział w konkursie organizowanym przez nas.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest wykonywana za pomocą formularzy. Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Moje konto, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Cookies

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies").

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

Kontakt

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś rejestracji w konkursie, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące Twojej ankiety. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie bądź mailowo, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące twojej osoby.


MarGraf Wydawnictwo Reklamowo-poligraficzne
ul. Mazowiecka 25/211, 30-019 Kraków
tel. (0-12) 294-56-56,
E-Mail:
Skype: margraf_mazowiecka
Strona WWW: www.margraf.pl

al. 29 Listopada 32d, 31-401 Kraków
tel. (0-12) 412-85-55


Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie
W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej, mailowo bądź telefonicznie.

 
Face Upward - Widget